Durant la primera quinzena de març, el Consorci de Promoció Turística del Penedès participa en diverses accions per donar a conèixer la destinació turística a professionals del sector, de perfil nacional i internacional.

El 7 de març, gràcies al suport del Barcelona Convention Bureau, el Consorci va tenir l'oportunitat de presentar als més de 100 membres d'ICCA (International Congress and Convention Association) les possibilitats d'espais i serveis per esdeveniments del Penedès Events Convention Bureau. L'ICCA celebrava la seva trobada anual a Sitges i aquest dia, es van traslladar al cor del Penedès per una jornada de treball en un celler.

El 13 i 14 de març, el Consorci viatja fins a Valladolid per tercer any consecutiu per participar a la fira professional FINE #winetourism, de la mà de l'Agència Catalana de Turisme, on l'objectiu principal és contactar directament amb agències especialitzades en enoturisme d'arreu del món i promocionar la Ruta del Vi del Penedès. Es tracta d'una acció que ha obtingut bons resultats en anys anteriors i que dona suport a la comercialització de visites i experiències de tots els associats de la Ruta i a les propostes turístiques dels recursos patrimonials de la nostra destinació.

Arran de la participació a la FINE, s'ha organitzat un Fam Trip, o viatge de familiarització amb el suport d'Agència Catalana de Turisme i Diputació de Barcelona, on un grup d'agents de viatges es traslladarà fins al Penedès per conèixer de primera mà l'oferta enoturística del territori i poder incorporar el Penedès com a nova destinació per als seus clients, i on podran descobrir activitats a cellers, fer una ruta d'aventura entre vinyes o gaudir de l'oferta gastronòmica local.

El cap de setmana del 15 al 17 de març, s'inaugura a Barcelona el saló de turisme B Travel, on un públic d'àmbit català té accés a descobrir opcions d'escapades i viatges tant de proximitat com de destinacions llunyanes.

El Penedès informarà sobre tota l'oferta de la destinació, donant informació de tu a tu amb un taulell a l'estand de Catalunya, dins de província de Barcelona, sobre on anar, què fer i que no es poden perdre al Penedès.