Nou Curs CONFORCAT A MIDA organitzat per la FIHRT: Presentació de vins de la Vegueria Penedès
Curs de Presentació, aprofundiment i tast de vins que s'engloben a la Vegueria Penedès: Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia.
- DO Penedès
- DO Cava
- DO Catalunya
- Corpinnat
- Vins i escumosos fora de DO
El curs també inclourà sortides a diferents cellers de la vegueria.
CURS 100% SUBVENCIONAT PEL CONSORCI DE LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA
Calendari i lloc de celebració del Curs
DATES
- 9, 16, 23, 30 maig; 6, 13, 20 juny 2024.
HORARI
- De 16 a 20h.
LLOC D'IMPARTICIÓ
- Les sessions es realitzaran a l’Escola d'Enoturisme de Catalunya (C/Amàlia Soler 29, Vilafranca del Penedès). Es contemplen tres dies de sortides a cellers que es definiran el primer dia de curs.
Destinataris i Requisits
Podran realitzar el curs totes aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes i 30% de les places per a persones desocupades. El curs està adreçat a cellers, restaurants, sommeliers i estudiants de sommelieria, apassionats del món del vi, etc... *No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública.
Docents
ANNA CASABONA. Delegada Comercial a Juvé & Camps. Llicenciada en Enologia per la Universitat Rovira i Virgili, es va especialitzar en sommelieria. Segona Millor Sommelier de Catalunya 2024. Docent del mòdul DO catalanes del curs Sommelier Professional. Va ser la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers de Tarragona i ha estat responsable de la vinoteca El Rebost de Valls i delegada comercial del Celler de Capçanes.
ÈRIC ENGUITA. Soci fundador de Celler Can Batlle - Artcava, Remus Barcelona&Catalonia S.L. i Can Batlle Managment S.L. Formador en Enologia, Sommelieria, Màrqueting i accions d'inserció social amb ACTUA SCCL Ponent en diverses jornades empresarials, emprenedoria i enoturisme. Actualment imparteix tres cursos a l'Escola d'Enoturisme: CFGS de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme, Certificat de Professionalitat de Sommelieria i el curs de Sommelier Professional.