El Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès impulsa el projecte CONFORCAT A Mida. Amb la col·laboració de CET Penedès.
Una formació en format breu, adreçat a vosaltres. Amb horaris presencials adaptats als nostre sector i amb cursos en format de teleformació.
- Servei eficaç amb un ambient laboral adient (Presèncial)
- Gestió i control de l’economia i el personal de sala (Teleformació)
- Gestió i control de l’economia i el personal de cuina (Teleformació)
- Anglès bàsic per bars i restaurants (Presèncial)
- Anglès intermedi per bars i restaurants (Presèncial)
Però si el que vols es formar a un professional en Preelaboracións bàsiques de cuina, aquests es el teu curs. A través d'una sèrie d'exercicis pràctics i tallers interactius. Els participants aprendran les tècniques essencials de preelaboració i conservació de vegetals, mariscs i carns. Així com, formació acreditada en higiene de la manipulació dels aliments.
Contactans!!