El Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès impulsa el projecte CONFORCAT A Mida. Amb la col·laboració de CET Penedès.

Una formació en format breu, adreçat a vosaltres. Amb horaris presencials adaptats als nostre sector i  amb cursos en format de teleformació.

  • Servei eficaç amb un ambient laboral adient (Presèncial)
  • Gestió i control de l’economia i el personal de sala (Teleformació)
  • Gestió i control de l’economia i el personal de cuina (Teleformació)
  • Anglès bàsic per bars i restaurants (Presèncial)
  • Anglès intermedi per bars i restaurants (Presèncial)

Però si el que vols es formar a un professional en Preelaboracións bàsiques de cuina, aquests es el teu curs. A través d'una sèrie d'exercicis pràctics i tallers interactius. Els participants aprendran les tècniques essencials de preelaboració i conservació de vegetals, mariscs i carns. Així com, formació acreditada en higiene de la manipulació dels aliments.

Amplia informació

Contactans!!