El Vendrell acomiada la temporada 2023/24 de la Ruta del Xató

Aquest matí el regidor de Fires de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, i la presidenta de la Ruta del Xató Núria Carbó, han escenificat el final de la temporada, en la que hi han assitit xefs, empresaris de la restauració, apassionats de la gastronomia i mitjans de comunicació.

L’acte s’ha celebrat al Celler Avgvstvs Forvm, amb un tast d’aperitius, maridats amb els vins de la finca DO Penedès

L’esdeveniment, que ha aplegat a xefs, empresaris del sector de la restauració i apassionats de la gastronomia, i mitjans de comunicació, ha estat el punt final d’una temporada memorable.

Núria Carbó, en la seva tasca com a presidenta de la Ruta del Xató, ha lliurat el tradicional morter de marbre a Enric Roca, ambaixador de la temporada 2023/24 de la Ruta del Xató. En un emotiu discurs, Carbó ha expressat el seu agraïment a tots els col·laboradors que han contribuït a l’èxit d’aquesta edició de la ruta gastronòmica única.

“És un plaer estar aquí avui per cloure una temporada memorable de la Ruta del Xató”, ha afirmat Carbó. “Des dels nostres restaurants participants fins als nostres valuosos aliats, cada un de vosaltres ha jugat un paper crucial en el ressò que la Ruta del Xató ha tingut aquest any.”

Aquesta temporada ha estat testimoni de la diversitat de visitants que han gaudit del xató, contribuint a la difusió de la cultura local i al creixement econòmic de la regió. Cada comensal que ha degustat un plat de xató ha contribuït a enfortir els lligams entre el Penedès i els seus visitants.

Christian Soriano, en el seu parlament, ha destacat la importància de continuar treballant junts per promocionar la Ruta del Xató i garantir el seu futur per a les pròximes generacions.

L’ambaixador Enric Roca Albet ha compartint les seves experiències i moments viscuts durant la temporada al voltant d’aquest tresor gastronòmic que uneix el Penedès i el Garraf.

L’acte ha tingut lloc al Celler Avgvstvs Forvm, un escenari emblemàtic que ha acollit aquests amants de la gastronomia per acomiadar la temporada amb un tast d’exquisits aperitius, maridats amb els vins vins de la finca amb denominació d’origen Penedès.