Sessió formativa sobre manipulació d'aliments per a establiments de restauració i menjar preparat
El Servei Municipal de Salut Pública de l’Ajuntament de Vilafranca convoca una nova acció formativa en manipulador d’aliments, higiene alimentària i implementació d’autocontrols, dirigida als titulars d’instal·lacions alimentàries del municipi, on es duguin a terme activitats de manipulació, venda i degustació de productes alimentaris destinats als consumidors. Aquesta nova edició anirà dirigida especialment al sector de la restauració i menjars preparats.
La formació constarà de 2 sessions d’assistència obligada, els dilluns 13 i 20 de maig, d’una durada de 2 hores, de 17 a 19 hores de la tarda, i tindrà lloc a l’edifici de l’Enològica, al c/ Amàlia Soler, 29, de Vilafranca. Només s’obtindrà el Certificat d’aprofitament si s’assisteix a les dues sessions.
Les persones interessades a assistir-hi cal que s’inscriguin al curs a través del formulari d’inscripció o trucant al telèfon 93 892 03 58 (servei municipal de Salut Pública). L’objectiu de la formació és donar eines al personal, per tal de reduir el risc sanitari dels establiments, donant compliment a la normativa vigent i oferint un millor servei a la seva clientela.