5a edició de la Festa de la Floració

Gran nombre d’activitats enoturístiques
Els gran showroom dels millors vins i escumosos dels 13 cellers de La Carretera del Vi que rebrà els assistents a l’acte, estarà amenitzat per l’actuació d’un quartet de jazz. Durant les primeres hores de l’esdeveniment també es podran gaudir d’altres activitats enoturístiques com sortides guiades en Citroën Mehari per descobrir l’entorn i el paisatge vitivinícola de Rovellats i de Sant Martí Sarroca, o la visita històrica de La Carretera del Vi on amb una copa de vi a la mà, una experta en cultura i història vinícola del Penedès i el Garraf, es donaran a conèixer els inicis de La Carretera del Vi en una de les idíl·liques estances de la masia de Rovellats.
 
A més, també es comptarà amb un espai de beauty corner, on ser maquillat o pentinat amb un petit detall floral per celebrar la floració de la vinya, i un espai on poder emportar-se un record en forma de polaroid de la festa. El sopar s’acompanyarà amb la la reconeguda DJ Miss Beat, primer amb una sessió chill-out i posteriorment una dedicada a la música disco i dance per a fer ballar als assistents fins a la matinada.
 
Com és habitual, als assistents se’ls hi demana  lluir una peça de roba blanca. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de La Carretera del Vi (lacarreteradelvi.com) per un preu de 75€