Maridatge: Harmonia de caves i aperitius gurmet saludables
El Celler de la Fassina de Can Guineu ofereix una excel·lent experiència gastronòmica que uneix l'alta cuina creativa i saludable amb una selecció de caves ecològics escollits per a l'ocasió.
Oblida't del mite de la cuina vegana insulsa i avorrida. Et proposem un tast de caves amb aperitius saborosos, equilibrats i sans que et captivarà!
Descobriràs que es pot gaudir del menjar sa de la mà de dues sibarites de la cuina saludable, la Imma i l'Olga, creadores de Kezu Premium & Vegetal. Durant el tast explicaran com elaboren artesanalment els aperitius, l'origen dels productes, els nutrients i exposaran els seus coneixements sobre la bona alimentació.
El maridatge inclou el tast de quatre caves presentats per Vins El Cep, elaboradors de vins i caves singulars d'alta qualitat i pioners en viticultura ecològica i biodinàmica, acompanyats amb quatre creacions d'aperitius plant based, sense productes d'origen animal:
- Dàtil farcit d'ametlla amb comí i cítrics, amb tast de Mim Natura Pinot Noir
- Torradeta de caviar d´albergínia, acompanyada de Mim Natura Blanc de Noirs
- Volcà d'hummus de moniato amb llet de tigre i cigrons fumats, amb Clos Gelida 4 Heretats
- Cassoleta de ruca amb perla de ceba caramel·litzada, i degustació de Claror
Aforament reduït.
Informació al 93 891 31 88 o a cavacentre