Celebrada la Fira Fem un Tasta Vins, a l'Enològica, organitzada per l'alumnat del postgrau interuniversitari de Gestió d'Empreses Vitivinícoles

L'Enològica de Vilafranca ha estat l'escenari d'una nova edició del Fem un Tasta Vins, una activitat organitzada pel Postgrau Interuniversitari de Gestió d’Empreses Vitivinícoles de la Wine Business School, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic. Aquest esdeveniment ofereix als alumnes una formació completa en el món vitivinícola.

L'activitat es presenta com una fira on els alumnes, distribuïts per equips, presentaran als assistents els vins creats per ells mateixos, aplicant les diverses estratègies de màrqueting i comercialització treballades durant el curs. Els participants podran degustar i avaluar tots els vins proposats pels estudiants, oferint així una valoració important per a la millora i perfeccionament dels productes.

Aquesta simulació amb públic real és molt útil per als alumnes, ja que permet posar en pràctica els coneixements adquirits i valorar la resposta dels consumidors en un entorn que simula una fira real. Participar en el Fem un Tasta Vins no requereix ser un expert en vi i cava, només cal tenir ganes de gaudir i donar l'opinió personal sobre les propostes de l’alumnat.

L'avaluació del públic és crucial per als estudiants en el seu camí cap a la professionalització del sector. 

Malgrat que l'activitat era gratuïta, totes les places estaven exhaurides. Aquest any, l’activitat s'ha desenvolupat paral·lelament en el marc del Vijazz 2024.