Tret de sortida del nou curs del CFGS de Tècnic Superior en Turisme, especialitzat en Enoturisme
L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha iniciat aquest dilluns, 15 de setembre, el curs 2025/2026 del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistència Turística, amb menció específica en Enoturisme.
Una quinzena d’alumnes han començat aquesta formació pionera que combina el coneixement general del turisme amb una especialització en el sector vitivinícola, clau per al territori. El cicle inclou mòduls destacats com sommelier, coneixement del vi i del cava de les DO catalanes —amb la possibilitat d’obtenir el títol de Coneixedor del vi català— i idiomes aplicats al món del vi.
El CFGS es desenvolupa en modalitat dual, que permet als estudiants realitzar fins a 1.000 hores de pràctiques remunerades en empreses del sector, un model que facilita la inserció laboral immediata.
Segons la direcció de l’Escola, “aquest cicle respon a la demanda creixent de professionals qualificats en Enoturisme, un sector que consolida el Penedès com a destinació de referència”.
Més informació sobre el cicle aquí.