Presentació de la formació contínua sectorial de tardor, 100% subvencionada

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya presenta la formació de tardor amb nous cursos 100% subvencionats que començaran a l'octubre, dins del programa de la formació contínua.

Els cursos van destinats tant a persones treballadores del sector, autònomes, com a demandants d'ocupació que es troben en situació d'atur, i que tinguin un alt interès pel turisme i l'enoturisme, el món del vi, la sommelieria i la gastronomia, i vulguin adquirir els coneixements del curs, ja sigui per introduir-s’hi professionalment o com a afició.

Les formacions es realitzaran tant presencialment arreu del territori català, com de modalitat online.

  • Presentació de vins al Priorat: Curs pràctic sobre com explicar i posicionar el vi en relació al seu origen i territori, especialment pensat per a tastos, visites o fires internacionals. Amb el sommelier Ricardo Herrera. 7, 21 i 28 d’octubre de 9 a 14h, a Lo Refugi (Cornudella de Montsant)
  • Sumilleria i maridatge a l'Empordà. Una immersió al món del producte local, la gastronomia i la comunicació a taula. Amb Clara Antúnez, sommelier i divulgadora especialitzada. 13 d’octubre, 10, 12 i 17 de novembre de 9 a 14h a Vinyes d'Olivardots.
  • Desenvolupament de producte turístic a la Terra Alta: Creació de paquets i experiències turístiques posant en valor la sinergia entre cellers, allotjaments i entitats locals. Amb Xavier Domènech, expert en gamificació turística. 13, 20 d'octubre, 10, 17, 24 novembre i 1 de desembre de 9 a 14h, al CRDO Terra Alta, Gandesa.
  • Comercialització del sector turístic i enoturístic (modalitat online): Estratègies i eines per posicionar millor les propostes d’enoturisme. Amb Xavier Fumanal, expert en màrqueting i vendes turístiques. 20, 27 d'octubre, 17, 24 de novembre de 9 a 14h.
  • Anglès per al sector del vi: per reforçar la comunicació oral i escrita en anglès dins del context vinícola. Amb el formador i sommelier Andrew Ashurst. 21, 28 octubre, 4, 11, 18, 25 novembre de 9 a 14h al Celler Cooperatiu d'Artés - Artium.
  • Comunicar Enoturisme Online: Web i XXSS (modalitat online): Desenvolupament de plans de comunicació efectius per a empreses i professionals del món del vi i l’enoturisme. Amb David Jobé, periodista i expert en enoturisme. 12, 13, 19, 26 i 27 de Novembre i 3 de desembre, de 9 a 14h.

Podeu consultar tota la informació contínua subvencionada en aquest enllaç.