Conveni entre l'INCAVI i l'Associació Catalana de Sommeliers per fer més present el vi català a les Cartes

L'objectiu és reforçar els projectes de formació i i garantir-ne una millor presència a sales i cartes La directora ...

Demana el teu KIT DIGITAL a través del Gremi

Des del Gremi hi estem treballant a través de la FIHRT i posem a disposisió dels nostres socis el mail kitdigital@fihr.cat L'entitat ...

Torna del Festa del Xató a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca

Diumenge dia 20 de març torna a la Rambla de Sant Francesc un dels esdeveniments gastronòmics tradicionals de Vilafranca: la Festa del ...

Clàssic Penedès inicia els tràmits per ser la propera denominació d'origen catalana

Clàssic Penedès ha iniciat els tràmits per convertir-se en una nova denominació d’origen catalana. De moment, però, ...

L'Escola d'Enoturisme posa en marxa el pla de formació per al sector de l'Enoturisme a Catalunya

Un dels objectius de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, centre formatiu amb seu a Vilafranca del Penedès, és treballar per a ...

Ton Colet, Sommelier del Restaurant Cigró d'Or de Vilafranca, millor sommelier de Catalunya

L'edició d'aquest any del Concurs al Millor Sommelier de Catalunya, l'ha obtingut Ton Colet, Sommelier del Restaurant El Cigró ...

Vilafranca acollirà Catalunya Summit, el primer congrés d'emprenedoria i innovació per als joves de Catalunya

Vilafranca del Penedès serà la seu el proper dissabte 7 de maig d’una jornada adreçada a joves amb idees i ganes d’emprendre ...

REUNIÓ DELS SOCIS BENEFICIARIS DEL PECT AMB LA DIRECTORA GENERAL DE L'INCAVI

La reunió ha servit per presentar el projecte del Viver de Celleristes i per parlar de la futura col·laboració de l’INCAVI Avui ...

El Cava Centre es promociona amb agències especialitzades europees

Un grup de turoperadors procedents d'Alemanya, el Regne Unit, Holanda, Portugal i Espanya ha conegut una part dels atractius turístics de Sant ...