Comença a Sant Sadurní la campanya comercial local de Nadal

Aquest divendres 1 de desembre es dona el tret de sortida amb l'encesa de l'arbre i els llums de Nadal a la plaça de l'Ajuntament   L’Ajuntament ...

El restaurant El Cigró d'Or de Vilafranca entra a la Guia Michelin a la categoria de Bib Gourmand

Premi a la cuina de qualitat amb preus continguts El restaurant El Cigró d’Or del cuiner Oriol Llavina ha estat reconegut en la categoria ...

El Catàleg de masies de Gelida regula la rehabilitació d'una quarentena de construccions rurals

Aprovat el Catàleg de masies, cases rurals i altres construccions en sòl no urbanitzable per impulsar la reconstrucció d’aquests ...

L'excel·lència marca el rumb en el primer Cava Meeting

La D.O. CAVA ha tancat la primera edició del seu congrés internacional Cava Meeting amb un rotund èxit. S'han citat a Barcelona ...

Lliurament de diplomes de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya

Ahir dimarts va tenir lloc al VINSEUM la setena edició de l’acte de lliurament de diplomes de cinc dels cursos que ofereix el centre. Es tracta ...

L'Alt Penedès en fase de preemergència per sequera

A partir d'aquest dimecres es redueix el límit de consum per habitant i dia a 210 litres. El reg a les instal·lacions d'esport ...

La sostenibilitat i la qualitat gastronòmica, eixos centrals de la 359a edició de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès

L’alcalde de Vilafranca del Penedès, FranCisco Romero, i la regidora de Turisme, Gemma Romeu, han presentat la 359a edició ...

'Catalunya, on el vi és cultura', una campanya de país per promoure el vi català

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, juntament amb l’Institut Català de la Vinya ...

Primera edició de la Fira de la Poma de Pontons

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Pontons, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han posat en marxa aquesta fira amb l’objectiu ...