La Festa Major tindrà un got reutilitzable amb el grafisme de la festa

El got se subministrarà a les barres dels actes previstos el dia 29 i el dia 31, a l’espai de la Zona Esportiva, el dia 31, també, ...

La Jove Xiquets de Tarragona obre ronda per Sant Fèlix, seguida de la Vella de Valls, la Joves de Valls i Castellers de Vilafranca

Aquest dimarts s’ha fet el sorteig de l’ordre de les actuacions castelleres de festa major, també de la diada infantil de l’ú ...

NOTA DEL CONSELL REGULADOR DE LA DOP CAVA EN RELACIÓ AMB LES NOTÍCIES APAREGUDES SOBRE ELS PREUS DEL RAÏM PER LA VEREMA 2019

A la vista de les referències al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) CAVA aparegudes en premsa en les notícies ...

Corpinnat i l'INCAVI donen suport a les reivindicacions dels viticultors del Penedès davant la davallada del preu del raïm

L'Associació de Viticultors i Elaboradors Corpinnat-Avec, titular de la marca col·lectiva de la UE de vins escumosos de qualitat, ha ...

L'Ajuntament de Vilafranca habilitarà Punts Lila els 5 dies de Festa Major

La regidoria d’Igualtat impulsa sessions de formació als responsables de les barres i dels balls i colles castelleres per incorporar-los ...

La consellera Teresa Jordà rebrà els representants dels viticultors i convocarà una cimera per tractar l'actual situació del cava

El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Salvador Puig, ha rebut avui representants d’Unió de Pagesos, ...

Es preveu una verema amb producció similar a la mitjana i amb una qualitat sanitària òptima

La verema d’aquest 2019 es preveu, de manera general i a totes les denominacions d’origen, de quantitat igual o una mica superior a la mitjana, ...

Concentració de viticultors aquest dimecres a Vilafranca per protestar contra els preus del raïm

Unió de Pagesos, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i l'Associació de Viticultors del Penedès han convocat els viticultors ...

Tastos #elcellerdelaquinzena al VINSEUM amb Caves Bolet

L'objectiu d'aquests tastos és conèixer en profunditat cada celler, la seva personalitat, la seva manera de treballar i, sobre ...