Alumnes del CP de Sommelier realitzen pràctiques dirigint tastos benèfics

Les alumnes del Certificat de Professionalitat de Sommelier, Joana Sadurní, Mar Piró i Marta Aguilella, han iniciat les seves pràctiques ...

Maridatge de territori amb producte de valor social

En motiu del Dia Internacional de l'Enoturisme, l'Escola d'Enoturisme de Catalunya organitza l'activitat "Maridatge ...

Família Torres rep el Premi a la Innovació en els Golden Vines Awards 2024

Família Torres ha estat proclamat el celler més innovador en els Golden Vines Awards 2024, els també coneguts com els 'Oscars ...

Paneque: "Teniu el compromís del Govern de Catalunya amb el Funicular de Gelida i hi invertirem 4 milions perquè torni a funcionar"

La consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica, el president d’FGC i l’alcalde del municipi han inaugurat ...

Inauguració del nou VINSEUM a Vilafranca del Penedès, un museu renovat sobre la cultura del vi

Després de gairebé vuit anys d’obres, el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, estrena noves instal·lacions ...

L'Escola d'Enoturisme s'adhereix al manifest Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya ha formalitzat l’adhesió al manifest CATALUNYA, REGIÓ MUNDIAL DE LA GASTRONOMIA 2025. Amb ...

Cinc empreses de l'Alt Penedès participen al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

En el marc del Programa Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, el Servei comarcal d’Empresa i Ocupació ha facilitat ...

Publicades les bases de la subvenció Tiquet Rural Leader

S’han publicat les noves bases del Tiquet Rural Leader amb l’objectiu de fomentar la creació i/o traspàs de microempreses no ...

Ajuda Urgent per València: Recollida Solidària a Vilafranca del Penedès per les Afectacions de la DANA

Davant la greu situació causada per la DANA a València, s’ha posat en marxa una campanya d’ajuda per recol·lectar materials ...