La caiguda de l'hoteleria frena la creació de llocs de treball al Baix Penedès

La FEGP reitera la necessitat de diversificar l'economia davant els problemes del tercer sector El Baix Penedès i tota la Costa Daurada ...

‘Obrim Vila' obrirà les portes de tretze edificis tancats al públic normalment

Obrim Vila és la nova proposta turística que presenta Vilafranca on es podran descobrir gratuïtament l’interior dels edificis ...

La URV investiga com millorar la qualitat del cava en un projecte de les empreses del sector

Desenvoluparà un tractament que freni la proliferació dels bacteris làctics que redueixen l’acidesa dels vins escumosos. CAVA-NoFML ...

Ofrena Floral del Gremi en motiu de l'Onze de Setembre

El Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès, encapçalada per la seva Presidenta, Núria Carbó Carbó ...

Arriba una nova edició de la ruta gastronòmica de platets de l'Arboç

La cinquena edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç arriba el proper divendres 28 de setembreamb interessants propostes gastronòmiques ...

El Gremi participa en l'ofrena floral que tindrà lloc a Vilafranca, en motiu de la Diada Nacional de Catalunya

El Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès participarà el proper dia 11 de setembre, a les 12h, a l'Ofrena floral ...

La xef Ada Parellada dirigirà un taller de cuina contra el malbaratament alimentari a Vilafranca

La xef Ada Parellada, propietària del restaurant Semproniana de Barcelona, dirigirà el taller de cuina Showcooking de profit el ...

La cercavila infantil de la Festa de la Fil.loxera omple de vida els carrers de Sant Sadurní

Els més petits de Sant Sadurní d'Anoia s'han convertit aquest matí en els protagonistes, un any més, de la cercavila ...

PRIMERA AUDITORIA PER ELABORAR ESCUMOSOS SOTA EL NOM CORPINNAT

Els sis cellers que de moment integren la marca col·lectiva Corpinnat –Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló– ...