Llargues cues durant la primera edició d'Obrim Vilafranca

Llargues cues i saturació durant la primera edició d'Obrim Vilafranca. L'enorme afluència de públic, tant de la comarca ...

Obrim Vilafranca

Una oportunitat per tafanejar alguns racons poc habituals. Amb aquesta experiència, es vol mostrar el patrimoni cultural de Vilafranca que ...

Miquel Sàmper i Rodríguez, nou Diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, en substitució de Pere Regull

La Diputació de Barcelona va publicar el passat dia 19 l'Anunci en virtut del qual s'acorda DEIXAR SENSE EFECTE el nomenament de l’Il·lm. ...

A punt pel Cavatast 2018

El Cavatast és una fira de degustació de caves i gastronomia que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre de 2018. Gairebé ...

La V Ruta dels Platets arriba amb novetats

Enguany l’Ajuntament de l’Arboç posa a disposició dels visitants una funcionalitat de l’APP L’Arboç Turisme ...

EL CELLER HUGUET-CAN FEIXES, NOU MEMBRE DE CORPINNAT

El celler Huguet-Can Feixes s’ha incorporat com a nou membre de ple dret a l’Associació de Viticultors i Elaboradors Corpinnat (AVEC) ...

La Fundació Vallformosa lliura a l'ICO i a Ampert els 16.155 euros recaptats durant el 10è Sopar Solidari

La presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, ha lliurat aquest migdia al president de l'associació Ampert, Joan Ríos, ...

El Gremi participa a la Trobada amb el Diputat Adjunt de Turisme, Josep Salom, l'Escola d'Hostaleria d'Osona, i l'U-Vic, en el marc de l'Assemblea de la FIHRT cel.lebrada a Santa Eugènia de Berga

Una representació del Gremi, va participar a la darrera Assemblea de la FIHRT, que va tenir lloc al Restaurant L'Arumí, de Santa Eugènia ...

Xerrada de Mar Galindo, d'Upps Anfitrion en el marc de l'Assemblea de la FIHRT

Mar Galindo, sòcia de la consultora "Upps Anfitrion" i especialista en coaching, ha ofert una xerrada als assistents a l'Assemblea, ...