Els ocupats en activitats turístiques superen per primera vegada els 3 milions abans dels mesos de temporada alta

En el segon trimestre del 2025 hi ha 58.563 empleats més en activitats turístiques que en el mateix trimestre del 2024. La xifra d’ocupats ...

Ferrocarrils adjudica la renovació del sistema de control i d'accionament del Funicular de Gelida

Els treballs, amb un import de 2,2 milions d’euros, tindran una durada prevista de 18 mesos La represa del servei està prevista per a l’estiu ...

Fires i Festes 2025 de Sant Sadurní d'Anoia

Amb activitats del 30 d'agost al 14 de setembre Les Fires i Festes 2025, que s'han presentat aquest mes de juliol, començaran el ...

14 mecenes i 51 patrocinadors donen suport a la Festa Major de Vilafranca 2025

La Festa Major de Vilafranca del Penedès 2025 compta enguany amb el suport de 14 mecenes i 51 patrocinadors, un teixit de col·laboradors ...

L'Ajuntament es reuneix amb el sector de la restauració de Vilafranca per enfortir la col·laboració i impulsar iniciatives conjuntes

El saló de sessions de l’Ajuntament de Vilafranca va acollir ahir una trobada amb una vintena de representants del sector de la restauració ...

100 ENTRADES A LA BASE DE DADES DE VARIETATS AGRÍCOLES TRADICIONALS DE L'ALT PENEDÈS

Sant Sadurní d’Anoia, Castellet i la Gornal i Sant Pere de Riudebitlles han acollit sessions informatives sobre la recuperació de varietats ...

El Consorci de Promoció Turística del Penedès reconeix el Gremi, compromès amb la sostenibilitat, un pilar clau pel futur turístic del territori

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha celebrat el dijous 17 de  juliol, un acte de reconeixement a les empreses i ...

Vilafranca formalitza la primera Càtedra de Vinya i Canvi Climàtic de Catalunya en un acte al Vinseum

Aquest dijous, el Vinseum, recentment reconegut oficialment com a Museu Nacional de la Cultura del Vi, ha acollit la signatura oficial del conveni ...

Finalitza el curs de Productes i productors gastronòmics de Catalunya

Aquest mes ha finalitzat el curs de Productes i productors gastronòmics de Catalunya, una proposta formativa innovadora que ha ofert un recorregut ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>