Trobada per buscar idees innovadores que promocionin els productes gastronòmics entre el jovent

Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, la UPC i Node Garraf promouen una 'hackató'

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el de Vilafranca del Penedès, l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de la UPC i Node Garraf organitzen el 7 de març una hackató per generar idees i solucions innovadores per a la promoció de productes gurmet entre els joves. Aquest taller d'innovació s'adreça a estudiants, entitats, empreses i a tothom que estigui interessat a participar i oferir les seves aportacions.

El nom, que creua els termes “hacker” i “marató”, fa referència a un tipus de pensament creatiu i disruptiu, que permet aconseguir solucions innovadores. L'acte estarà conduït per dinamitzadors, que ajudaran els participants a treure les seves millors idees. Es promou un treball col·laboratiu per a la resolució de problemes i la motivació. La hackató tindrà lloc dijous, 7 de març de 15 a 20 h, a la biblioteca de la UPC de Vilanova i la Geltrú. 

L'activitat forma part de l'Ecosistema d'Innovació, un programa cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), amb l'objectiu d'aconseguir un territori més sostenible a través del foment de la innovació. 

Per participar, cal ser major de 16 anys i inscriure's al correu promocioeconomica@vilafranca.cat