Obertes les convocatòries dels Cursos de Formador en Cava 2019

S’obren dues convocatòries: del 25 al 27 de setembre y del 2 al 4 d’octubre

Els cursos, coordinats per l'Institut del Cava i patrocinats pel Consell Regulador del Cava, van dirigits a formadors del sector del vi i tenen com a objectiu ampliar els seus coneixements en Cava, de manera que puguin posteriorment aplicar-los en la seva vida professional i com a suport a la difusió de la cultura del Cava.

Aquesta formació es va iniciar el 2011 i, fins a la data, s'han acreditat 150 formadors en 12 promocions. Com a resultat, centenars d'alumnes d'escoles d'Hostaleria de tota Espanya, associacions de sommeliers i professionals del món del vi estan rebent formació en Cava.

D'alt nivell formatiu, els Cursos de Formador en Cava tenen una durada de 3 dies (dimecres, dijous i divendres) i s'imparteixen a la zona del Penedès (Sant Sadurní d'Anoia i voltants). Aquests cursos compten amb la participació de ponents especialitzats en viticultura, microbiologia, enologia, sostenibilitat, tast del Cava, servei i maridatges.

Aquests cursos també compten amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i la Wine Business School. El programa inclou seminaris, visites a la vinya i als cellers i tasts, a més de degustacions de mosts en procés de fermentació i un taller pràctic de maridatge.

Els cursos s'impartiran durant el mes de setembre. El primer d'ells tindrà lloc del 25 al 27 de setembre i el segon curs del 2 al 4 d’octubre. Cada curs està limitat a un màxim de 20 participants. En la selecció de candidats es valorarà especialment la seva experiència en impartir formació de vins. Les inscripcions podran realitzar-se fins el 5 de juny i la selecció dels participants es comunicarà el 28 de juny.

Per a més informació i inscripcions: www.institutdelcava.com