La Primavera del Cava segueix programant activitats enoturístiques al Penedès

La tercera edició de La Primavera del Cava va començar a principis del mes de maig i finalitzarà a principis de juny

Encara queden per celebrar les activitats de Covides (25 maig), Vins el Cep (1 juny) i Agustí Torelló Mata (2 juny)

Quan al Penedès hi arriba la primavera, és hora del La Primavera del Cava, un projecte únic que promou activitats enoturístiques als cellers elaboradors de Cava. En aquesta època tan assenyalada, la patronal Institut del Cava ha coordinat enguany vuit cellers: Agustí Torelló Mata, Covides, Giró Ribot, Juvé & Camps, Segura Viudas, Sumarroca, Vilarnau i Vins El Cep. Tots ells ofereixen activitats d’allò més diverses, com excursions per les vinyes, tastos comentats, descobertes de la natura per als més petits, jornades solidàries i un llarg etcètera.

Si bé ja han tingut lloc algunes de les activitats programades, encara n’hi ha tres per a celebrar. La primera, del celler Covides, el dissabte 25 de maig, proposa una passejada per les seves vinyes amb Nordic Walking i un esmorzar de pagès a la finca. La segona activitat, de Vins el Cep, programada pel dissabte 1 de juny, consisteix en una jornada solidària. Aquesta experiència, que consisteix en recórrer 7km pel paratge d’aquest celler sadurninenc, es fa per recollir fons pel Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Centre i acabarà amb un dinar gastronòmic entre vinyes. Finalment, el celler Agustí Torelló Mata proposa per al 2 de juny un showcooking de primavera, on els visitants faran un recorregut gastronòmic a l’ombra dels pins amb un autèntic espectacle de cuina en directe.

D’aquestes tres activitats, la d’Agustí Torelló Mata ja ha exhaurit les entrades, però encara queden entrades per a l’activitat de Covides i la de Vins el Cep.

Per a consultar les activitats i comprar les entrades:

www.laprimaveradelcava.com