Un any més, la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona va ser un èxit amb uns 10.000 assistents

Aquest dissabte es va celebrar la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona. Un any més, l'esdeveniment va ser un èxit segons l'alcalde de Mediona, Servand Casas. La totalitat dels gots que hi havia en venda, 4.000 unitats, es van esgotar al llarg del dia. A falta de xifres oficials, Casas calcula que en total debien visitar la fira unes 10.000 persones.

L'alcalde destaca que tot es va desenvolupar sense incidents i que va ser molt agradable perquè el temps va acompanyar l'acte en tot moment. Les hores on més afluència de públic es va congregar va ser a l'hora del vermut, de 17 a 19h i a l'hora de sopar a les 21h. A més, Casas destaca que els concerts van estar molt encertats i que el públic va gaudir molt.

Per la seva banda, Carlos Rodríguez, de la cervesera medionenca Ales Agullons i organitzadors de la fira, ha declarat que tots els elaboradors presents a la mostra van acabar molt contents. El comentari general que fan els cervesers és "la fira de Mediona és la fira de les fires", una opinió que valora molt positivament Rodríguez perquè "els elaboradors no vénen a fer números sinó que volen passar-ho bé".

D'altra banda, durant la mostra es va presentar el documental Lambic: about time & passion. Unes 40 persones van poder veure aquest film sobre la cervesa artesana i la fermentació espontània. Tal com explicava Carlos Rodríguez, el públic va sortir emocionat perquè "és un documental molt ben fet i tracta sobre un tipus de cervesa que cada vegada compta amb més adeptes".

De cara a l'any vinent es preveu que la mostra canviï d'ubicació, ja que el camp de futbol passarà a ser d'herba.