La Festa de la Floració de La Carretera del Vi es consolida com l'acte enoturístic de referència

Més de 350 persones vingudes de diferents punts de Catalunya han celebrat la segona edició de la Festa de la Floració de La Carretera del Vi al centre de visites de la Família Torres a Pacs del Penedès.

La nova terrassa i jardí del centre de visites de Família Torres han acollit la festa que s’ha iniciat amb el showroom vinícola dels 13 cellers de La Carretera del Vi que han ofert als assistents vins, caves i Clàssic Penedès d’alta gamma. Les més de trenta referències vinícoles s’han acompanyat d’una proposta gastronòmica d’alt nivell elaborada pel restaurant Mas Rabell, activitats enoturístiques i música en viu.

A l’acte hi han assistit personalitats del món del teatre i del cinema com els actors Pep Munné, Júlia Creus i Cristina Brondo, i el director Diego Yaker. En un entorn privilegiat entre vinyes, i amb el cartell de complert des de feia molts dies, la segona edició de Festa de la Floració consolida la festa anual dels cellers de La Carretera del Vi com un acte de referència enoturística al Penedès.
 

Descarregar la imatge en alta resolució

Una gran festa amb el vi com a protagonista
La Festa de la Floració ha començat a dos quarts de 7 de la tarda amb un showroom dels millors productes dels 13 cellers de La Carretera del Vi al jardí del centre de visites de Família Torres, decorat especialment per a l’ocasió. Els assistents han gaudit d’un tast molt proper i detallista ja que han estat els propis elaboradors -Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges- els que han servit cadascuna de les referències. A més a més, i fins que ha caigut la nit, s’han desenvolupat diverses activitats enoturístiques com passejades amb segway per les vinyes, visites al celler Waltraud i al centre de visites de la Família Torres, un espai de beauty corner, un photocall amb la muntanya de Montserrat i les vinyes de fons i una zona chill out per a gaudir de manera relaxada del paisatge del Penedès. La música en viu ha anat a càrrec de la vocalista Sabine van Waesberghe que ha versionat temes de soul i pop.
 
“Esdeveniments com aquests ens demostren que el Penedès és un territori atractiu que acull actes amb gran potencial i nivell com el d’avui”, ha afirmat la presidenta de La Carretera del Vi, Mireia Tetas. A més ha afegit “els cellers que formen part de la ruta seguim treballant per a donar a conèixer l’alt nivell vitivinícola del Penedès i el Garraf”. Tetas ha pronunciat aquestes paraules per a donar pas al sopar còctel elaborat pel xef Sergi Millet del restaurant Mas Rabell.   

Descarregar la imatge en alta resolució

L’edició 2020 a Torreblanca
Després del sopar, la festa ha continuat amb la sessió del DJ John Jacobsen fins la 1 de la matinada. L’èxit d’assistència, i la gran demanda d’entrades, mostren la capacitat del Penedès i de La Carretera del Vi per atreure un turisme de qualitat, que valora experiències singulars i atractives. L’edició 2020 de la Festa de la Floració de La Carretera del Vi se celebrarà a Torreblanca, continuant el recorregut pels diferents cellers de la ruta (Torre del Veguer -2018- i Família Torres -2019-).