MERCAT DEL PRÉSSEC D'ORDAL

El diumenge 09 de juny us convidem a tastar el préssec d’Ordal i a gaudir en família d’un dia festiu a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.

Des de fa uns anys, cada dissabte i diumenge dels mesos de juny, juliol i agost, a la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal, s’hi poden comprar préssec acabats de collir pels mateixos pagesos que els venen. Amb el seu ofici, aquests pagesos certifiquen la qualitat d’un producte que va directament de l’arbre a casa.

Inauguració:  Venda de préssecs acabats de collir pels mateixos pagesos, productes de la terra, degustacions i venda de gelat de préssec d’Ordal i cervesa Flor d’Ordal, maridatge de préssec amb cava, taller infantil, passejada en temps de collita i rutes en bicicleta.

Organitza: l’Ajuntament de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Inauguració amb Santi Amigó del restaurant Cal Xim de Sant Pau d’Ordal 

Hora: a les 11.30h Lloc: Lateral Plaça Subirats

Espais del Mercat

Venda de préssec:

A càrrec dels Productors del Préssec d’Ordal. Parades productors: Ca la Marieta, Olivella Font Clara, Cal Pau Jan, Ton Font, Família Esteve Ràfols, Manel Massana i Fruita Catasús.

Hora: De 9h a 14h. Lloc: Plaça Subirats

Venda de productes artesanals:

A càrrec dels productors locals de Subirats. Parades: Melmelades Set Pots, Mel Can Mallofré, Vinyet, Melmelades de raïm, Melmelades i almivars Les Filos.

Hora: 9h a 14h. Lloc: Plaça Subirats.

Maridatge Música a les vinyes (préssec i cava)

A càrrec de l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els cellers i caves de Subirats.
Cellers col·laboradors: Olivé Batllori; Cava Guilera; Oliver Viticultors; Llopart; Finca Font de Juí; Canals & Casanovas; Sabaté i Coca; Eudald Massana Noya; Caves El Mas Ferrer; Fèlix Massana Ràfols; Cava Maspujadó; Cellers Carol Vallés; Covides Vinyes-Cellers.

Hora: 10h a 14h. Lloc: Lateral de la plaça Subirats

Degustació i venda de productes amb préssec:

A càrrec dels productors del Penedès. Parades: Gelat de préssec d’Ordal de Gelateria García Sirvent. Cervesa artesana Flor d’Ordal de BeerCat.

Hora: 9h a 14h. Lloc: Plaça Subirats.

Espai educatiu i infantil 

Projecte educatiu la vinya dels nens. A càrrec de l’Escola Sant Jordi de Sant Pau d’Ordal. Horari: 9h a 14h. Lloc: Plaça Subirats

Taller infantil “bosses pintades amb préssec”. A càrrec de Fem Vinya. Horari: 10h a 13h. Lloc: Plaça Subirats

Visita sostenible: tren, bicicleta elèctrica i mercat

Lloguer de bicicletes per lliure a l’estació de tren de Lavern-Subirats. A càrrec d’EnoBiCiNGPENEDÈS, pedalant entre vinyes. Servei gestionat per l’empresa Bikemotions.

Horari: De 10 a 13 hores

Sortida: Estació de tren de Lavern. Centre de lloguer de bicicletes EnoBiCiNGPENEDÈS, pedalant entre vinyes. Preu promocional inauguració MPO: 10 euros (inclou eBike + bossa roba per comprar al Mercat)

EXPERIÈNCIES TURÍSTIQUES:

7a Ruta de tapes pel Mercat del Préssec d’Ordal
A càrrec del celler Albet i Noya

Dies a concretar durant els mesos de juny i juliol.
Preu: A consultar
Informació i reserva prèvia al telèfon: 93 899 48 12

Visita l’obrador de les Filos, passeja pels camps de presseguers i tasta en forma de maridatge.
A càrrec de Les Filos

Dies: Diumenges (Juny, Juliol i Agost)
Preu: 5 euros
Cal reserva prèvia al telèfon: 649 99 35 94

Cull els teus propis préssecs d’Ordal 
A càrrec de Vinimundus

Dies: A concretar durant els mesos de juny, juliol i agost.
Preu: A consultar (inclou caixa de 12 préssecs)
Informació i reserva prèvia al telèfon: 620 09 77 61

Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal
A càrrec de l’Oficina de Turisme i l’Aula de Natura de Subirats

Dies: A concretar durant els mesos del mercat.
Preu: 5€
Informació i reserva prèvia  al telèfon: 93 899 34 99

Ruta en bicicleta al Mercat del Préssec d’Ordal
A càrrec de Bikemotions

Dies: Caps de setmana de mercat. Sortida de l’estació de tren de Lavern
Preu: 10€ (convencional) i 20€ (elèctrica)
Informació i reserva prèvia  al telèfon: 93 899 34 9

 

Descarrega aquí el tríptic informatiu del 14è Subirats Tasta’l: