Una quinzena d'elaboradors participarà avui a la Nit de Vermuts i Licors del Remeiart als Monjos

Aquest vespre torna un dels actes més esperats i concorreguts del Remeiart, la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes, una vetllada a quatre bandes que uneix elaboradors, públic, gastronomia i espectacle en el marc dels jardins del Molí del Foix a Santa Margarida i el Foix.

A partir de les 19h, el recinte obrirà portes per veure una quinzena elaboradors de vermuts i licors d’herbes en acció, que donaran a tastar i vendran els seus productes al públic. Els tiquets de la nit de vermuts es podran adquirir al preu de 5 euros (got + 4 degustacions) o a un euro el tiquet de repetició.

El programa de la Nit de vermuts i licors d’herbes 2019 comença amb exhibicions i tallers de cocteleria per a adults i infants, entre les 19.30 i les 21h.

A les 20.30h s’ha programat un maridatge de vermuts amb formatges curats i licors amb xocolata, de la mà de Sílvia Roig d’Unique Wine Experience. Aquest maridatge té un preu de 15€ i cal inscripció prèvia a remeiart@smmonjos.cat.

Per arrodonir la jornada, hi haurà un monòleg a càrrec de l’humorista David Sas a partir de les 21h i seguidament dos concerts. El primer espectacle musical anirà a càrrec del cantautor Damià Olivella, que oferirà un concert a les 22h, mentre que el grup Magent i la seva proposta musical festiva plena de funk, reggae i rumba li agafarà el relleu a partir de les 23.30h.