L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el president de Tastavins Penedès, Max Margalef han inaugurat el Banc Sabadell Vijazz Penedès 2019

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el president de Tastavins Penedès, Max Margalef, han inaugurat aquesta tarda la fira de vins del Banc Sabadell Vijazz Penedès, situada a la rambla de Nostra Senyora, acompanyats de diversos representants del Banc Sabadell, regidors del consistori i alcaldes de la comarca, així com de l'acadèmia. Posteriorment també s'hi ha sumat el diputat de JuntsxCat al Parlament, Eduard Pujol.

Regull ha destacat els quatre elements fonamentals que distingeixen el Vijazz d'altres festivals que s'organitzen al Gran Penedès: "la qualitat, la gratuïtat, la promoció de la vila a través del vi i de la música i l'arrelament al territori". Un festival que, amb els anys, "ha agafat molta volada, situant-se com un referent per als amants del jazz".

Posteriorment han recorregut tots els estands de la fira, saludant una a una les persones que hi eren presents, i han acabat el recorregut al Fòrum Berger Balaguer. 

Font: Elcargol