Avui comencen les Rutes de Tapes al Mercat del Préssec d'Ordal

A partir d'avui, tots els diumenges d'aquest mes de juliol, tindrà lloc l'habitual Ruta de Tapes al Mercat del Préssec d'Ordal. Albet i Noya i els restaurants del municipi, Cal Xim i Cal Pere del Maset, col·laboren per maridar vins i plats amb el popular préssec d'Ordal.

La Ruta de tapes pel Mercat del Préssec d’Ordal tindrà a les 11.30h i consistirà en una visita al celler on s’explicarà la història dels vins ecològics d’Albet i Noya, es visitarà la vinya i es coneixeran de primera mà alguns dels projectes experimentals que tenen en marxa. Tot seguit, el grup es desplaçarà a Sant Pau d’Ordal per visitar el mercat i iniciar la ruta de tapes pels restaurants del poble.

Enguany els maridatges seran els següents:

A Cal Xim: Milfulls de préssec d’Ordal marinat amb fetge d'ànec a la brasa i Clàssic Penedès Efecte Brut Reserva.

A Cal Pere del Maset: "Gazpatxo" de préssec d’Ordal amb gelatina de viognier amb el vi blanc 3 Macabeus 2018 / Melós ibèric estofat amb préssec amb el vi negre La Milana 2014

El preu de l'activitat serà de 18 euros per persona i serà indispensable reservar prèviament a visita@albetinoya.cat o trucant/enviant un whatsapp al 682 288 548.

La Ruta de Tapes només tindrà lloc durant els diumenges del mes de juliol però el Mercat del Préssec d'Ordal es podrà visitar fins a l'agost.