Aquest vespre torna la Nit d'Estrelles de Família Torres, una experiència per gaudir del vi i l'astronomia

Aquest vespre torna la Nit d’Estrelles, una de les experiències més emblemàtiques que ofereix Família Torres al seu celler de Pacs, per gaudir del vi en un entorn idíl·lic sota els estels. El dia 13 de juliol se celebrarà una altra jornada de la Nit d'Estrelles per viure aquesta singular experiència estiuenca. Com a novetat d’aquesta novena edició, la jornada acabarà amb un sopar en el nou restaurant jardí ubicat al centre de visites de Família Torres.

L’activitat consistirà en una distesa classe d’astronomia impartida per experts de l’Observatori Astronòmic del Garraf durant un agradable passeig per la vinya. El moment estel·lar arribarà amb el sopar romàntic sota les estrelles en el recent inaugurat espai gastronòmic de Família Torres, amb una proposta culinària de primer nivell, basada en una cuina mediterrània actual i de proximitat, i maridada amb alguns dels millors vins d’aquest centenari celler familiar. Durant el sopar, els assistents podran gaudir de la música en directe del grup &Swing i observar els astres amb telescopi, fins a mitjanit.

En la seva novena edició, la Nit d’Estrelles de Família Torres es consolida com una de les experiències amb més acceptació, mereixedora de diferents reconeixements atorgats per organismes com la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, la World Food Travel Association o els Wine Tourism Awards organitzats per la revista Drinks International. De fet, l'èxit d'aquesta activitat és tant elevat que totes les places per avui i pel dia 13 ja s'han esgotat.

A més de la Nit d’Estrelles, el celler de Família Torres continua oferint un ampli ventall de visites i maridatges durant l’estiu, que culminarà el mes de setembre amb originals experiències per viure la verema en primera persona i aprofundir en els coneixements de les varietats de la vinya i l’elaboració del vi.