S'entreguen els premis del 3r concurs Relats Eròtics DO Penedès

L’acte, organitzat per Futura Local, s’ha celebrat al celler Mas Rodó

El passat divendres 19 de juliol va celebrar-se l’acte de lliurament de premis del 3r Concurs de Relats Eròtics DO Penedès,al celler de Mas Rodó. Aquest és el tercer any que la Fundació Futura Local organitza aquest certament literari, amb el patrocini de la DO Penedès. L'acte, conduït per l’actor penedesenc Toni Regueiro, hi han assistit més d’un centenar de  persones. En aquesta edició han participat 43 relats d’autors d’arreu de Catalunya. 

El primer premi, dotat en 500 euros, una dotzena de copes Riedel gentilesa Euroselecció, i un lot de 12 vins de la DO Penedès, va ser per Francesc Xavier Soler Pont per l’obra “Garnatxa Negre”. El segon premi amb un Tast a l'Espai Penedès de Barcelona de l'Acadèmia de Tastavins Penedès, una dotzena de copes Ridel, i un lot de 6 vins de la DO Penedès, va recaure en el  Jordi Bonet Coll per l’obra “A-VI-ONS”. Per últim, el tercer premi, consistent en un sopar per a dues persones al restaurant Cigró d’Or, 12 copes Ridel i un lot de 3 vins DO Penedès, va ser per Anna Salla Simó per “Adéu i Hola”.

 

Durant l’acte han intervingut el director de la DO Penedès, Francesc Olivella, i la presidenta de Futura Local, Maria Josep Tuyà. Durant la lectura prèvia dels 15 textos finalistes, realitzada per Rosa Carbó, s’ha fet un tast de vins Mas Rodó on la responsable d’enoturisme del celler, Georgina Saumell, ha anat comentant cadascun dels vins. 

La vetllada ha estat amenitzada amb el concert d’òpera dels cantants Jorge Gasso i Plamen Papazikov, tenors del cor del Liceu, i la pianista Elisabeth Mironova. La degustació gastronòmica de la vetllada ha anat a càrrec de Masia Torre del Gall.