CAVATAST 2019: ACTIVITATS AL CELLER DE LA FASSINA

Divendres 4 d'octubre  
compra en linia

♥ 23.00h Maridatge musical amb Very Special Trio i col·laboració de Rita Payés

Roger Mas al teclat, Horacio Fumero al contrabaix, Valentí Querol a la bateria i Rita Payés al trombó i veu. Composicions del Songbook americà adaptades especialment per a l'ocasió maridades amb els caves de Muscàndia, Oliver Viticultors, Sumarroca i Vilarnau.

Dissabte 5 d'octubre

♥ 11.30h Freixenet & Riedel Experience

Com influeix sensorialment la copa en el gaudi d´un bon cava? Descobreix-ho tastant 3 caves Cuvée de Prestige Freixenet en 3 copes Riedel diferents. Et sorprendrà! 

♥ 13.00h Tastets de cuina catalana al cava de l'Hotel Fonda Neus

Els fogons de la Fonda comencen a fer bullir l´olla al 1929. Tres generacions després, la seva cuina es modernitza introduint el cava. Fes un tast dels seus plats acompanyats del cava artesà elaborat a la masia familiar i del delicat i exclusiu Freixenet Trepat Rosat.

♥ 17.00h Adernats · Tast de cava centenari amb delícies del Forn de Nulles Tasta els reconeguts caves de la Catedral del vi de Nulles, joia modernista de 1917. Caves amb història centenària maridats amb delícies artesanes del Forn de Nulles. El gust d´un poble que escriu amb vi la seva història. El gust del sud de la DO Cava.

♥ 18.30h Consell Regulador del Cava · Tast de luxe: DOP Cava & Fumats

Els amants del cava i de la bona taula podran gaudir d'una exquisida degustació de diferents talls i textures de fumats Martiko, filet de salmó fumat noruec, bacallà fumat nòrdic i salmó salvatge d'Alaska, maridats amb una selecció de deliciosos caves.

Diumenge 6 d'octubre

♥ 11.30h Maridatge de caves premium Cellers Carol Vallès amb formatges de petits elaboradors

Carol Vallès aposta per combinar els seus millors caves amb formatges que comparteixen la mateixa filosofia que el seu celler: innovadors, elaboració artesana i de gran qualitat.

♥ 13.00h Vilarnau triple XXX: Xocolata, saxo i sexe

Una combinació de Cava, Xocolata de Simón Coll, música de saxo i un relat eròtic. Atreveix-te!

♥ 17.00h Tast de grans reserves Agustí Torelló Mata

Kripta 2010, Magnum Gran Reserva 2013 i Brut Nature 2013. Gaudeix del Kripta, un mite en el món del cava, i alhora aprèn a diferenciar els matisos i les diferències entre aquests grans caves de llarguíssima criança.

♥ 18.30h Tast de soleres de vi ranci de cava Jaume Giró i Giró

Sigues el primer a descobrir el vi ranci de cava! En primícia, un nou vi en el món del cava. Tast de soleres diferents. De la tradició a la modernitat.

Lloc: La Fassina de Can Guineu, c. Hospital, 23 · Preu: 10 €, places limitades · Informació: 93 891 31 88, turisme@santsadurni.cat