8a Nit solidària del cava a benefici de Càritas

La Confraria del Cava Sant Sadurní, conscients de la situació socio-econòmica que pateixen moltes famílies del nostre país, ha decidit organitzar la 8a edició de la Nit Solidària del Cava, a benefici de Càritas.

Càritas ajuda aquells que disposen de pocs recursos a tenir una vida més digna. En concret, la Nit Solidària recapta fons per a subvencionar beques menjador destinades a cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar.

La vetllada solidària tindrà lloc a la Sala Oval del Palau Nacional de Montjuïc, seu del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), el proper divendres, dia 22 de novembre, a partir de les 20:30h

El preu del sopar és de 100€ per persona, IVA inclòs.

Tot allò que superi els costos d’organització de l’acte es destinarà íntegrament a Càritas.

La Confraria emetrà factura pel preu exclusiu dels costos, mentre que Càritas, si així ho indiquen en la inscripció, emetrà un certificat per valor de la donació que rebran a principis de 2020.

Per aquelles persones que se sentin solidàries amb la causa però no puguin assistir al sopar, existeix la FILA 0. A sota trobaran un formulari per omplir en cas d’optar per la donació directa.

PER APUNTAR-SE CAL OMPLIR EL FORMULARI QUE PERTOQUI:

INSCRIPCIONS INDIVIDUALS

INSCRIPCIONS TAULA EMPRESA

FILA 0