Establiments del Penedès oferiran descomptes al personal sanitari

La iniciativa vol contribuir a reconèixer la feina feta pels sanitaris i remuntar el sector turístic

Enoturisme Penedès ha donat a conèixer una nova iniciativa que s'ha desencadenat entre els seus socis. Diversos allotjaments i cellers de la Ruta del Vi del Penedès han decidit donar descomptes al personal sanitari en agraïment a la tasca que estan portant a terme aquests dies amb la crisi de la Covid-19.

Per aquest motiu, diversos establiments han proposat un seguit d'estades i experiències turístiques amb descomptes perquè els sanitaris gaudeixin del seu temps quan l'estat d'alarma s'acabi.

Els descomptes que s'ofereixen oscil·len a partir del 10% i cal reservar prèviament per poder gaudir d'aquest avantatge. Al web d'Enoturisme Penedès es poden veure tots els establiments que participen en aquesta iniciativa. 

Les reserves o peticions s'hauran de fer directament amb l'establiment; els allotjaments informaran de la disponibilitat i els descomptes que corresponguin i els cellers o establiments d'activitats turístiques informaran de les propostes i experiències que ofereixen.

La durada de la promoció serà d'ençà que s'acabi l'estat d'alarma fins al 30 de novembre de 2020.

A la iniciativa hi prenen part vuit allotjaments rurals, onze cellers i sis empreses de serveis turístics, amb el suport del Consorci de Promoció Turística del Penedès, que ajudarà en les tasques de promoció de l'acció. D'aquesta manera, des del moment que acabi l'estat d'alarma i fins al 30 de novembre, els interessats poden contactar directament amb qualsevol dels establiments participants, que els oferirà les diferents opcions que entren dins la promoció.

A la campanya hi prenen part els allotjaments Apartament Major 33, Ca l'Helena, Cal Negri, Cal Roig-Unique Wine Experience, Cal Tomas, Casa Rural Cal Cols, Hotel Fonda Neus, i Hotel Rural HD Riudebitlles. Pel que fa als cellers, aquests són Albet i Noya, ArtCava, Bodega Cuscó Berga, Bodegues Ca n'Estella, Can Marlès, Cava Conde de Valicourt, Caves Olivé Batllori, Celler Eudald Massana Noya, Cellers de Can Suriol, Freixenet, i Penedès +500. Les empreses de serveis turístics són Gust a Terra, Penedès Lovers, Simón Coll, Tinta i Vi Museus i centres d'interpretació CIARGA, i el VINSEUM.