Engega la campanya de "Penedès Turisme" al Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès participa a la campanya de publicitat de «Penedès Turisme» que s’inicia a partir d’avui 1 de setembre. Aquesta campanya ha de servir per fer promoció del Baix Penedès com a destinació turística com a part de la Vegueria Penedès. 

 

Des de l’Àrea de Turisme del Consell, s’espera un fort impacte d’aquesta campanya als diferents mitjans i a les xarxes socials en els propers dies per arribar al turista català que encara ha de fer les vacances o que aprofitant la calor del setembre i l’època de verema vol fer una escapada d’un o dos dies. L’espot s’emetrà a TV3 i al 3/24 en horaris de màxima audiència i a les xarxes socials, a Facebook i a Instagram. 

 

Aquesta col·laboració està subvencionada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i hi participen altres ajuntaments i consells comarcals del Penedès, coordinats pel Consorci de Promoció Turística del Penedès. Cal doncs sumar esforços per mostrar a tothom que el Penedès és un lloc idíl·lic, que es pot visitar amb total seguretat en qualsevol època de l’any, i que hi té molt a oferir.

 

Podeu descarregar el vídeo al següent enllaç:  https://drive.google.com/file/d/1HuFeBu-JWDaQmbHijoxFhKyfa7YKxINy/view?usp=sharing