Comença una nova edició del Cava Jazz a Guardiola de Font-rubí amb un tribut a Louis Amstrong

Aquest vespre començarà el Cicle de Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí, que aquest any arriba a la seva 23a edició. Com és habitual, totes les actuacions tindran lloc al Centre Recreatiu La Cooperativa a les 23h.

La programació començarà avui amb el grup Jazzcare All Stars, un grup tribut a Louis Armstrong.

El cicle tindrà lloc un cop al mes i s'allargarà fins al mes de maig. En aquest temps passaran pel municipi grups com A contra blues. Toxic love, Stromboli Jazz Band, Mrs. Jones - The Buzzers i The Gramohone Allstars Big Bang.

Aquest vespre, Jazzcare All Stars, una formació creada l’any 2014 pel pianista Alain Guiu, reunirà els sis músics més ben qualificats per a fer reviure en directe la música i el repertori de l’orquestra que el Rei del Jazz, Louis Amstrong, va dirigir des de finals de la dècada del 1940 fins a la seva desaparició el 1971. El trompetista i cantant Ricard Gili -director musical de la Big Band La Locomotora Negra- reprodueix de manera ben sorprenent la veu de l’il·lustre “Satchmo” en aquesta excel·lent reproducció del so de la banda autèntica de Louis Amstrong.

El XXIIIè Cava Jazz mantindrà allò que defineix el cicle: l’essència de la música de qualitat en viu i en directe, el clima de proximitat que ofereix el Centre recreatiu La Cooperativa amb la millor música jazz i els caves més emblemàtics del municipi acompanyats per una galeta commemorativa i una copa de cava de regal. Enguany també es mantindran els packs de menú gastronòmic amb entrada al concert.