El Servei del Turisme ofereix 3 visites guiades amb motiu del Vijazz i tindrà un punt d'informació a la rambla de Nostra Senyora

l Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès col·labora amb el Vijazz Vilafranca 2022 instal·lant un punt d’Informació Turística a la rambla de Nostra Senyora i oferint tres de les seves visites guiades com a proposta complementària al festival.

Divendres 1 i dissabte 2 de juliol es podrà gaudir d’una de les experiències més autèntiques de Vilafranca i que marida perfectament amb el Vijazz. Es tracta de la “Posta de sol al campanar de Santa Maria”. A la visita hi trobareu patrimoni, història, paisatge i una copa de vi blanc dels cellers de la vila tot coincidint amb la posta de sol. L’horari és de 20.30  a 21.30 i cal reserva prèvia.

Dissabte al vespre, una proposta ben original. Es tracta de la visita teatralitzada al Cementiri, un lloc sovint desconegut i que conté important patrimoni arquitectònic i natural. Una visita on l’enterramorts i el guia ens van explicant i presentant diversos personatges i anècdotes. La visita és a les 21.30 i també requereix la reserva prèvia.

I diumenge, fem un salt temporal i tornem a la Vilafranca Medieval, una vista que transita pel nucli antic de la vila que ens mostra els seus orígens i que et sorprendrà en forma de realitat virtual. La visita comença a les 11h i cal reserva.

Aquestes visites es podran adquirir fins divendres a través del web https://www.turismevilafranca.com/agenda, divendres i dissabte de 9.30h a 13.30h a l’Oficina de Turisme i al punt d’informació turística de la Rambla Nostra Senyora a les tardes de 17.30 a 22h.

Tres tipus de visites diferents perquè aquest cap de setmana visquis Vilafranca del Penedès, la Capital del Vi. Viu el Vijazz, viu-lo amb les visites de Turisme.

Enllaços

Campanar:

https://www.escapadasingular.com/cataleg/visita-amb-posta-de-sol-al-campanar/

Cementiri

https://www.escapadasingular.com/cataleg/visita-teatralitzada-nocturna-al-cementiri-de-vilafranca/

Medieval

https://www.escapadasingular.com/cataleg/la-vilafranca-medieval/