19È FESTIVAL MÚSICA A LES VINYES

A l’estiu, els dies 23 i 30 de juliol, Subirats acollirà la XIX edició del Festival de Música a les vinyes, un festival que, any rere any, ofereix concerts de gran qualitat artística amb alguns dels millors músics del panorama actual.

El primer dels dos concerts que es faran a Torre-ramona serà el dissabte 23 de juliol, dins del recinte emmurallat del Palau Gralla, amb un concert creat expressament pel festival amb els artistes Manel Fortià, Marc Miralta i Xavier Torres, que portaran a l’escenari la proposta musical “Tres x Tres”. El segon concert serà el dissabte 30 de juliol, amb la Cobla Marinada, Pere Martínez, Vicens Martín i David Domínguez que portaran als escenaris del festival l’espectacle “Llum”, un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles.

Com a novetat d’enguany, abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud: L’heretat dels mites Greco-Romans. I després de les actuacions els assistents degustaran cava elaborat a Subirats amb Préssec d’Ordal. El tradicional maridatge davant la Confraria del Cava Sant Sadurní es recupera després de dos anys de no celebrar-se, un maridatge, que contribueix a perllogar el bon regust de boca que els concerts deixen als espectadors.

Venda d’entrades i abonaments per a tots dos concerts a la venda online al web entrapòlis.com. Els dies de concert s’habilitarà un punt de venda a taquilla, en cas que quedin entrades disponibles.

L’Ajuntament de Subirats organitza el XIX Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració de la Família Bori de Fortuny i la Confraria del Cava Sant Sadurní. El maridatge en acabar els concerts és possible per la col·laboració de l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els cellers de Subirats participants.

Molta més informació del festival a la web de Turisme Subirats i a les xarxes socials.