El Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès, renova la Certificació Biosphere

Es lliuren els distintius Biosphere a empreses i entitats de l'Alt Penedès compromeses amb un turisme sostenible

L’acte d’entrega s’ha fet aquest dijous a La Fassina de Can Guineu.

Una seixantena d'empreses turístiques de l'Alt Penedès han rebut la certificació Biosphere pel seu compromís amb el turisme sostenible a la demarcació de Barcelona.

La Fassina de Can Guineu ha acollit aquest dijous l’entrega dels distintius a totes les empreses i entitats que s’han tret el distintiu Biosphere, la certificació al compromís per la sostenibilitat turística de les empreses i entitats del territori. Es tracta d’un certificat atorgat pel Responsible Tourism Institute a empreses, serveis i destinacions turístiques, i és impulsat a la província per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i gestionat a la nostra destinació pel Consorci de Promoció Turística del Penedès. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme de Sant Sadurní, Eva Cruces; i el president del Consorci, Ramon Riera, que han fet entrega dels distintius.

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere respon tant a la voluntat de promoure un turisme més curiós per part dels operadors turístics, com també als desitjos dels visitants de poder viatjar respectant al màxim l’entorn.