Nova edició de la Nit dels Xareŀlos a Vilafranca

L’activitat s’ha organitzat per al 17 de juny i tindrà com a protagonistes els vins de la DO Penedès i la cuina d’El Gat Blau

El restaurant vilafranquí El Gat Blau, amb la coŀlaboració de la Denominació d’Origen Penedès, ja ha marcat al calendari la data per a la 14a edició de La Nit dels Xareŀlos. Aquest acte vinícola que marca l’inici de l’estiu al Penedès tindrà lloc el proper 17 de juny al claustre de Sant Francesc de Vilafranca.

La vetllada tornarà a unir el tast de vins monovarietals de la DO Penedès amb la varietat xareŀlo com a protagonista, i propostes gastronòmiques ideades especialment per a l’ocasió a càrrec del restaurant El Gat Blau.

Una de les singularitats de La Nit dels Xareŀlos és l’oportunitat que tenen els assistents a l’acte de descobrir i tastar els vins que hi podran trobar, de la mà dels seus propis elaboradors. Un fet que demostra la voluntat dels organitzadors de l’acte d’acostar la qualitat dels vins que s’elaboren al Penedès al gran públic

Les portes del claustre de Sant Francesc s’obriran als assistents a les 7 de la tarda i es tancaran a les 11 de la nit. Com és habitual, la vetllada també s’acompanyarà de música en viu.

Entrades a la venda

Les entrades, amb un preu de 20 euros, inclouen la degustació dels vins que s’hi mostraran, tres degustacions gastronòmiques i la copa de l’acte. Es poden adquirir a través del telèfon 610.24.37.47 o al restaurant El Gat Blau. També podran adquirir-se el mateix dia de l’activitat al claustre de Sant Francesc, sempre que encara en quedin de disponibles.