Nit màgica a Masia Torreblanca per celebrar la Festa de la Floració

250 persones han gaudit de la quarta edició del gran esdeveniment de La Carretera del Vi


El petit episodi de pluja del vespre no ha deslluït la celebració de la quarta edició de la Festa de la Floració organitzada per La Carretera del Vi. Enguany el celler escollit per acollir-la ha estat Masia Torreblanca (Sant Miquel d’Olèrdola).

A l’acte hi han assistit 250 persones vingudes d’arreu de Catalunya. Els vins i escumosos més premium dels 13 cellers que formen la wine road han estat els protagonistes, acompanyats d’activitats enoturístiques, música en directe, propostes gastronòmiques i un final de festa amb sessió DJ

El gran esdeveniment enoturístic al Penedès
Després de les edicions als cellers Torre del Veguer (2018), Família Torres (2019) i Finca Viladellops (2021), enguany ha estat el torn de Masia Torreblanca per acollir la Festa de la Floració. L’èxit i la satisfacció del públic d’aquest esdeveniment any rere any, l’han consolidat en el calendari enoturístic català i l’han situat com un dels actes que marquen l’inici de l’estiu al Penedès.
 
Situat als peus d’una de les vinyes del celler, el showroom dels 13 cellers de La Carretera del Vi ha donat la benvinguda als assistents des de les 18.30h. Una oportunitat per conèixer i tastar de la mà dels propis elaboradors, els vins i escumosos més premium de cada celler. Durant tota la tarda i vespre, també s’han celebrat diverses activitats enoturístiques com visites guiades a la vinya per conèixer les tècniques agrícoles de la biodinàmica, rutes teatralitzades a la masia del celler que van sorprendre molt positivament als assistents, passejades amb segway pels entorns, zones chillout, un photocall i la música en directe del Duet Donna.
 
La gastronomia ha anat a càrrec de Cal Blay que ha ofert diversos platets i tastos elaborats amb productes propis del Penedès. Una proposta gastronòmica basada en la cuina catalana que ha acompanyat els vins i escumosos dels cellers de La Carretera del Vi. La festa ha finalitzat amb la sessió del DJ Billy que ha fet ballar a tots els assistents a la magnífica terrassa del celler.
 
Un esdeveniment consolidat
L’associació de La Carretera del Vi, formada per 13 cellers (Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Família Torres, Colet, La Xarmada, Pinord, Heretat Mastinell, Viladellops, Masia Torreblanca, Puig Batet, Torre del Veguer i Hospital de Sitges) es mostren molt satisfets per la gran rebuda de la quarta edició de la Festa de la Floració i agraeixen la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola i de la DO Penedès. Un any més, els cellers celebren la gran diversitat de la procedència dels assistents a l’acte, fet que demostra que el Penedès té un gran atractiu enoturístic.