El mosaic agroforestal i el risc d'incendis

Tercera tertúlia que tanca el cicle organitzat pel Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPvi) amb el suport de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya i el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer projectes, propostes, activitats o idees innovadores sobre el tema central i generar un diàleg entre els que treballen o gestionen el paisatge al territori: pagesos, investigadors, gestors culturals i turístics, elaboradors, estudiants, i ambientalistes.

La tertúlia comptarà amb una exposició en una mateixa taula de diferents experiències per a la gestió del mosaic agroforestal amb diferents objectius: prevenir els incendis, donar valor a la finca per a l’enoturisme, o la recuperació de la inversió en la gestió.

Presentació a càrrec de MARTA SERRA. Geògrafa, investigadora sènior del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC). Gestió de risc d'incendi forestal al Penedès: Polítiques i governança.

Taula rodona amb:

  • ENRIC BARTRA. Investigador de Viticultura i Enologia de l'INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi).
  • ANA MORGADO SOUTO. Cap de Secció de Restauració i Millora Forestal de la Diputació de Barcelona.
  • MARC ARCARONS. Ramader i coordinador del projecte Ramats de Foc de la Fundació Pau Costa.

Conduït per SOAZIG DARNAY. Paisatgista, investigadora i presidenta del Centre d'Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPvi).

Data i hora: Dimarts 28 de novembre de 2023 a les 18:30h.
Lloc: Escola d'Enoturisme de Catalunya (C/Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès).

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ

Les tertúlies són obertes a tothom i, especialment als agents involucrats en el sector: paisatgistes, viticultors, gestors culturals i turístics, vinaters, cavistes, estudiants de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, tècnics municipals, etc.

L'assistència és gratuïta.