Tast comentat de caves amb productes gastronòmics artesans, dissabte 4 de maig al Cava Centre

Es tastaran productes gastronòmics singulars de Sant Sadurní per potenciar el producte local i dinamitzar el centre de la vila

 

El Servei de Turisme, encapçalat pel regidor Pedro Campos, organitza per dissabte 4 de maig al Cava Centre un tast comentat de tres caves, acompanyats de productes gastronòmics singulars de Sant Sadurní, per potenciar el producte local i dinamitzar el centre de la vila.  Es tracta d'una activitat de maridatge per conèixer diferents tipus de caves i la seva versatilitat acompanyant i realçant formatges, embotits o postres.

El tast anirà a càrrec de Xavi Roig, sommelier de Cal Feru, formador en cava i campió de l'Sparkling Wine Master España. I es degustrarà una selecció de productes gastronòmics d'elaboradors locals:  formatges artesans Camins del Nord, presentats per Mar Rufat;  embotits artesans de la xarcuteria Cal Miqueló, presentats per Miquel Bargalló; i coca de les vídues de la pastisseria Rosell, presentada per David Rosell.

El preu de l'activitat és de 20 € i les entrades ja es poden adquirir online al web de turismesantsadurni.cat.