Alumnes del CP de Sommelier realitzen pràctiques dirigint tastos benèfics

Les alumnes del Certificat de Professionalitat de Sommelier, Joana Sadurní, Mar Piró i Marta Aguilella, han iniciat les seves pràctiques dirigint tastos benèfics. En el marc del cicle “Catalunya entre copes”, organitzat per l'acadèmia d’anglès especialitzada en el món del vi Wine Aspects, les tres alumnes dirigeixen una sèrie de tastos dedicats a les diferents Denominacions d’Origen de Catalunya.

El cicle inclou un total de sis tastos, cadascun centrat en dues DOs catalanes i busca posar en valor la riquesa vinícola del territori. Les sessions es duran a terme en un ambient proper i didàctic, amb l’objectiu de connectar el públic amb la cultura del vi i la seva diversitat. Els beneficis obtinguts d’aquestes sessions es destinaran íntegrament al projecte intercooperatiu COOP-ERA, que treballa per impulsar iniciatives d’economia social i solidària.

Les pràctiques permeten a les alumnes aplicar els coneixements teòrics en un entorn real, millorant les seves habilitats comunicatives i adquirint experiència amb el públic, a més de ser la porta d'entrada al sector professional.