La FIHRT i Barcelona Restauració uneixen esforços per projectar una restauració més cohesionada, representativa i sostenible, reforçant així la col·laboració entre ciutat i territori

Un nou soci a Barcelona per enriquir i projectar el territori des del coneixement compartit Barcelona, 24 de maig de 2025– La Federació ...

E-FIHRT 4/NOVEMBRE 2025: Setmana d'Homenatges i Reconeixements a la feina ben feta

La Setmana d’Homenatges i Reconeixements arriba per posar en valor l’esforç i l’excel·lència del sector. En aquest ...

Pla pilot per revitalitzar el comerç dels centres històrics

La consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica, Sílvia Paneque, i el conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper, ...

Aprovada la regulació d'habitatge d'ús turístic a Amposta

La Comissió territorial d’urbanisme de les Terres de l’Ebre ha aprovat definitivament la modificació puntual del Pla d'Ordenació ...

L'Arsenal celebra Sant Eloi, la Festa de la Joia, amb exposició i mercat de joies d'autor maridats amb vins i música

L’Escola d’Art i Disseny Arsenal de Vilafranca del Penedès celebra una nova edició de Sant Eloi, patró dels joiers ...

Les escoles Verntallat i Turó de Can Mates, guardonades amb el premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2025

Els centres han estat reconeguts per integrar la sostenibilitat, l’hort escolar i la gestió de les llavors en projectes educatius transformadors També ...

El Parc Natural dels Ports impulsa un projecte per promoure boscos madurs i afavorir la biodiversitat forestal

L’objectiu és incrementar la capacitat d’adaptació dels boscos dels Ports al canvi climàtic amb l’aplicació ...

Catalunya es prepara per acollir el talent culinari europeu amb la novena edició de l'European Young Chef Award

Catalunya acull la novena edició de l’European Young Chef Award, amb Ànakin Rivera com a representant català i un jurat internacional ...

Crònica del Meeting del Projecte Europeu TASTE a Brussel·les

Brussel·les, cor institucional i cultural d’Europa, va acollir aquest passat dimecres i dijous una nova etapa del projecte europeu TASTE una ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>