Empresa i Treball obre demà, 6 d'abril, el tràmit per demanar la nova línia d'ajuts per al sector de la restauració, dotada amb 40 milions d'euros

Poden demanar aquest ajut les autònomes, autònoms i empreses que presten activitats de restauració, com bars, restaurants i cafeteries, ...

El Govern desplega els Serveis Territorials del Penedès

Vuit departaments del Govern tindran seu a Igualada, el Vendrell, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès Entraran en funcionament ...

Catalunya, La Rioja, Navarra, Euskadi i Castella-Lleó demanen al Ministeri d'Agricultura incloure els danys per míldiu dins la línia de l'assegurança de la vinya

Actualment, aquesta assegurança únicament pot contractar-se a la meitat sud de la península i a València i les Balears Després ...

Acció Climàtica estudia el potencial vitícola i enològic de varietats minoritàries de vinya per a la seva valorització

La Barcelona Wine Week acollirà un tast inèdit de vins experimentals elaborats amb varietats minoritàries catalanes, fruit del ...

VIII Congrés d'Art i Paisatge 2022 del CEPvi

El Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPvi) s’ha marcat l’objectiu de fer arribar a tothom el Congrés ...

La comissió d'orientació impulsada en el marc de la Taula de la FP es reuneix per definir objectius i properes actuacions

La setmana passada va tenir lloc la segona sessió de treball de la comissió d’orientació acadèmico-professional creada ...

El 5 d'abril Empresa i Treball obrirà el tràmit per acollir-se al nou paquet d'ajudes per a persones treballadores en ERTO i fixes discontínues

Es calcula que aquest ajust beneficiarà unes 26.000 persones, que rebran un pagament únic de 600 o 700 euros en funció del període ...

Sis municipis de l'Alt Penedès amb porta a porta i la resta tindran contenidors amb xip

El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, es va reunir dimecres amb els alcaldes dels cinc municipis de l’Alt ...

L'Escola d'Enoturisme presenta el curs d'Anàlisi sensorial de productes propis de la sommelieria

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya engega el curs d'Anàlisi sensorial de productes propis de la sommelieria, una formació ...