17 de febrer a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès Aquest proper diumenge, 17 febrer, 2019 - 10:30 a 14:30, ...
J. Lluís Gómez Conde, sommelier del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda i professor de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya ...
Segura Viudas ha aconseguit la renovació del distintiu "Compromís de Sostenibilitat Biosphere", per la seva aposta per l’enoturisme ...
El Centre de Dinamització Turística va acollir el darrer diumenge la presentació del llibre Avinyonet del Penedès. L’origen ...
Fira de Barcelona, a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions, llança un nou esdeveniment per mostrar al món la potència ...
Continuem descomptant mesos per a la celebració del Microvi 2019, esdeveniment de capçalera al municipi que es desenvoluparà, ...
La Comissió del Patrimoni del Vendrell de l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Regidoria de Cultura del Vendrell organitzaran per als ...
Els germans Virgili, del celler olerdolenc Casa Berger, autors dels coneguts vins El Xitxarel·lo, i El Cabronet, i del vermut El Bandarra, han llançat ...
L’INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) veu com una “pèrdua important” per a la DO Cava la sortida dels nou elaboradors ...









