Aquest 17 de febrer celebrarem la Festa del Xató de Vilafranca

17 de febrer a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès Aquest proper diumenge, 17 febrer, 2019 - 10:30 a 14:30, ...

Tast-maridatge de vins de la DO Penedès i xató a la 21ª Festa del Xató de Vilafranca

J. Lluís Gómez Conde, sommelier del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda i professor de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya ...

Reconeixement a l'enoturisme de Segura Viudas

Segura Viudas ha aconseguit la renovació del distintiu "Compromís de Sostenibilitat Biosphere", per la seva aposta per l’enoturisme ...

Presentació del llibre Avinyonet del Penedès, origen de la vinya

El Centre de Dinamització Turística va acollir el darrer diumenge la presentació del llibre Avinyonet del Penedès. L’origen ...

El vi tindrà la seva pròpia fira fora d'Alimentaria

Fira de Barcelona, a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions, llança un nou esdeveniment per mostrar al món la potència ...

Microví 2019

Continuem descomptant mesos per a la celebració del Microvi 2019, esdeveniment de capçalera al municipi que es desenvoluparà, ...

Noves rutes teatralitzades per la Via Augusta del Vendrell

La Comissió del Patrimoni del Vendrell de l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Regidoria de Cultura del Vendrell organitzaran per als ...

Es presenta la ratafia l'Hòstia del celler Casa Berger, llde 35 graus

Els germans Virgili, del celler olerdolenc Casa Berger, autors dels coneguts vins El Xitxarel·lo, i El Cabronet, i del vermut El Bandarra, han llançat ...

L'INCAVI confia que la zonificació de la DO Cava seduirà els elaboradors de Corpinnat i Clàssic Penedès per tornar a l'ens

L’INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) veu com una “pèrdua important” per a la DO Cava la sortida dels nou elaboradors ...