Col.laboració entre Gremis i Territoris

Aquest passat dissabte, en el marc de la Fira del Gall, hem tingut un altre bon exemple de la col.laboració entre territoris i associacions membres ...

La DO Cava comparteix protagonisme amb el foie en un taller al Basque Culinary Center

El passat divendres la DO Cava va participar en el curs Més que foie i Cava que organitza el Club de Luxury del Basque Culinary Center ...

CORPINNAT I LA DO CAVA MANTENEN OBERT EL DIÀLEG SOBRE LA ZONIFICACIÓ

El Consell Regulador del Cava i Corpinnat mantenen obertes les negociacions perquè les dues marques puguin conviure en una mateixa etiqueta. Fonts ...

Vilafranca ho té tot a punt per viure una nova Fira del Gall

Tot està preparat perquè demà comenci una altra Firal del Gall a Vilafranca, i amb aquesta ja en seran 354 les que s'hagin celebrat ...

Balanç de l'any de l'Ajuntament de Sant Sadurní en la trobada anual amb la premsa

La setmana vinent es signarà la compra de Can Guineu i començar a treballar en el procés participatiu per definir-ne els usos Aquest ...

Olèrdola atrau a 740 visitants en tres anys de Rutes pel Patrimoni

Amb una seixantena de participants, provinents de Barcelona, Manresa, Terrassa, Vilanova ,Vilafranca i del municipi, el passat diumenge es posava fi a ...

L'Ajuntament de Vilafranca presenta l'Ecosistema d'Innovació en el marc del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Penedès Sostenible i Saludable”

El projecte està centrat en el sector agrari i agroalimentari i en l’ús dels recursos energètics. El proper divendres ...

Carme Ruscalleda reivindica la cultura gastronòmica del Penedès al pregó de la Fira del Gall 2018

La xef ha destacat la gran importància de la carn del ploma al món gastronòmic per la seva riquesa organolèptica i per la ...

El parc d'oci Calafell Aventura es posarà en marxa a mitjans de març

El complex situat a l’antic càmping Buen Vino suposa una inversió superior als 900.000 euros   Els promotors del parc d’activitats ...