Aquest passat dissabte, en el marc de la Fira del Gall, hem tingut un altre bon exemple de la col.laboració entre territoris i associacions membres ...
El passat divendres la DO Cava va participar en el curs Més que foie i Cava que organitza el Club de Luxury del Basque Culinary Center ...
El Consell Regulador del Cava i Corpinnat mantenen obertes les negociacions perquè les dues marques puguin conviure en una mateixa etiqueta. Fonts ...
Tot està preparat perquè demà comenci una altra Firal del Gall a Vilafranca, i amb aquesta ja en seran 354 les que s'hagin celebrat ...
La setmana vinent es signarà la compra de Can Guineu i començar a treballar en el procés participatiu per definir-ne els usos Aquest ...
Amb una seixantena de participants, provinents de Barcelona, Manresa, Terrassa, Vilanova ,Vilafranca i del municipi, el passat diumenge es posava fi a ...
El projecte està centrat en el sector agrari i agroalimentari i en l’ús dels recursos energètics. El proper divendres ...
La xef ha destacat la gran importància de la carn del ploma al món gastronòmic per la seva riquesa organolèptica i per la ...
El complex situat a l’antic càmping Buen Vino suposa una inversió superior als 900.000 euros Els promotors del parc d’activitats ...