AECAVA sorteja 25 lots de Cava durant la Setmana del Vi Català

25 cellers d’AECAVA participen en el sorteig per xarxes socials dins les activitats coordinades per l’INCAVI

Del 18 al 24 d’octubre de 2021 se celebra la segona edició de la Setmana del Vi Català, organitzada per l’Institut Català de la Vinya i del Vi amb el suport de les Denominacions d’Origen catalanes. En aquest context, la patronal del Cava AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava, amb seu a Sant Sadurní d’Anoia, ha fet pública una acció digital de promoció del Cava.

La proposta consta d’un concurs per xarxes socials, concretament a Instagram, on els participants han de penjar una post amb una fotografia on aparegui el seu Cava preferit i incloure el hashtag #millorambcava. El concurs dura el mateix que la Setmana del Vi Català, del divendres 18 al diumenge 24 d’octubre. El dilluns 25 d’octubre tindrà lloc el sorteig per anunciar els guanyadors.

L’acció sorteja 25 lots de Caves (un Cava Reserva, un Cava Gran Reserva i un Cava Rosat) de 25 cellers associats a la patronal. Els 25 cellers participants que aporten un lot de Cava cadascun són: Alta Alella, Bodegas Capità Vidal, Bodegues Sumarroca, Canals i Munné, Cava Berdié – Jovani Vins, Cava Guilera, Cava Varias, Cavas Bolet, Cavas Hill, Caves Vilarnau, Celler Parató, Finca Batllori, Freixenet, Giró Ribot, Heretat Mastinell, Jaume Giró i Giró, Maria Rigol Ordi, Mascaró, Raventós Codorníu, Segura Viudas, U MES U, Vallformosa, Vins el Cep, Vins i Caves Portell i Viña Torreblanca.