El xef i presentador de 'MasterChef' Pepe Rodríguez serà nomenat Confrare d'Honor de la Confraria del Cava el 29 d'octubre

El divendres 29 d'octubre, a les 20h, se celebrarà a la Confraria del Cava la segona edició de la Gala del Cava.  L'esdeveniment és hereu de l'antiga Investidura Tardoral i comptarà, com és tradició, amb el nomenament d'un Confrare d'Honor, enguany, el xef del restaurant El Bohío i presentador del programa MasterChef, Pepe Rodríguez.

Els Confrares de Mèrit seran Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, la periodista i docent Ana Boadas, la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras i el primer equip del FC Barcelona femení.  

En el transcurs de la nit es concedirà el reconeixement a la Trajectòria Personal a Cristina Colomer i Bernat, Presidenta d'Honor de Caves Colomer Bernat. Coincidint quasi dia per dia amb la inauguració oficial de la seu (30 d'octubre de 1981), la Confraria obrirà de nou les seves portes després de mesos de posada a punt i, sobretot, després del tancament forçat per la pandèmia. Aquesta renovació vol ser un pas més cap a la modernització de l'associació.

En aquesta mateixa línia, la Gala del Cava es converteix en un eseveniment obert al públic i no només exclusiu per a Confrares. Això sí, amb una diferència de preu (85€ Confrares / 97€ No Confrares).