L'Escola d'Enoturisme es converteix en el centre formador de Família Torres

Aquesta setmana es va iniciar el curs Tècniques de vendes aplicades a la gastronomia i enoturisme. Una formació organitzada juntament amb Família Torres adreçada als seus treballadors del departament de vendes, reserves, enoturisme i sala.

El curs neix amb l'objectiu de cobrir les necessitats dels treballadors a l'hora de guanyar habilitats per a la millora de la competitivitat, estratègies de vendes i negociació en el serveis i productes turístics i enogastronòmics. Es tractaran continguts com l'anàlisi del turisme (oferta i demanda), plans de promoció de vendes, les necessitats del client, la distribució dels productes a la botiga i com passar de l’experiència del client a la venta a la botiga de vins la carta al restaurant com un element de venda, entre d'altres.

El docent que imparteix la formació és Xavier Fumanal, consultor, assessor i formador en millora competitiva, innovació comercial, estratègies, màrqueting i gestió de vendes. És expert en innovació comercial enfocada als processos de vendes al client.

La propera formació s'iniciarà al gener i s'enfocarà en l'anglès turístic aplicat al tast de vins, de la mà d'Andrew Ashurst. Ambdues formacions estan subvencionades pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya, dins del programa CONFORCAT A MIDA.