Inscripcions als cursos de català del segon trimestre 2023-2024

  • Les inscripcions seran del 19 al 21 de desembre i les proves de nivell s'han de demanar abans d'aquestes dates
  • Els cursos els gestiona el Consorci per a la Normalització Lingüística Alt Penedès-Garraf

cursos catala

Del 19 al 21 de desembre, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període d'inscripció als cursos de català per a adults per al segon trimestre del curs 2023-2024.

Concretament, el 19 de desembre s'inscriuran als cursos els alumnes preferents (antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els últims 12 mesos) i el 20 i 21 de desembre s'hi matricularà la resta de persones que tinguin interès a aprendre català. Es tracta de cursos per aprendre o perfeccionar el català, des del nivell A1 fins al C1, en modalitats tant presencials com en línia. L'oferta detallada sobre els cursos, les localitats i els horaris es pot consultar al cercador web.

Les inscripcions es podran fer presencialment, a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya, o bé en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català. En el cas de Sant Sadurní es poden fer al Servei de Català, ubicat al Casal d'Entitats 1 d'octubre, al carrer Marc Mir 15.

Abans de fer la inscripció, les persones que no hagin fet un curs al CPNL i que no puguin acreditar tenir coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per determinar quin curs és el més indicat per a elles. Es pot sol·licitar en línia a la plataforma d'inscripcions o presencialment als centres de normalització lingüística.