L'Escola d'Enoturisme presenta el curs ”Sumilleria i maridatge: els ingredients de la innovació”

Sota el nom de “Sumilleria i maridatge: els ingredients de la innovació”, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu ...

S'inaugura el Cavatast 2021 amb una clara aposta per la proximitat d'elaboradors i visitants

S’inaugura la 25a edició de la mostra de caves i gastronomia amb una clara aposta per la proximitat d’elaboradors i visitants La ...

Optimisme del sector turístic del Gran Penedès després d'un bon estiu, tot i la pandèmia

La directora  general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech, ha mantingut una trobada aquest matí amb representants ...

Instagram es consolida com la xarxa social més activa entre els cellers catalans

Vuit de cada 10 cellers catalans tenen un compte a Instagram. En el darrer any els cellers amb perfil propi han crescut un 8%. El juny de 2020 eren un ...

Èxit rotund de la 12ª edició de La Nit dels Xarel·los

Les entrades van exhaurir-se dies abans de l’esdeveniment | Un públic entregat ha gaudit de la proposta vinícola i gastronòmica ...

“BENVINGUTS A PAGÈS” TORNA AQUEST CAP DE SETMANA A L'ALT PENEDÈS

La festa de la pagesia catalana recupera la presencialitat i obre les portes el dia 2 i 3 d’octubre arreu de Catalunya. “Benvinguts ...

Es prorroguen una setmana les restriccions anticovid, amb petits canvis

Publicat l''Annex al DOGC amb la  RESOLUCIÓ SLT/2921/2021, de 29 de setembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les ...

Olèrdola presenta el joc online 'Vestigis' i anuncia que serà seu de la festa anual de la revista 'Sàpiens'

Olèrdola compta amb un joc online, Vestigis, que promociona el coneixement del seu ric patrimoni. Activat des de fa dos mesos, aquesta web-app ...

1.775 persones visiten edificis patrimonials en l'Obrim Vilafranca

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat la 4a edició de l’Obrim Vilafranca organitzada pel servei de Turisme de l’Ajuntament ...